Dear diary...

&

Inspiratie?!

Ik zit al een tijdje na te denken over een serie blogs die ik wilde schrijven. Waarom? Om natuurlijk mijn eigen gedachten te ordenen die af en toe alle kanten op vliegen. Het is niet makkelijk dat ik altijd en overal een mogelijke blog in zie! Natuurlijk helpt een serie van blogs met hetzelfde onderwerp ook om de discipline van het schrijven vol te houden en te plannen. Sinds ik ben begonnen met deze website overvalt me namelijk soms een paniek met de vraag hoe ik de rest van mijn leven er elke week twee keer iets opzet. Dat is nogal een opgave en neem ik ook heel serieus.

Maar ik wil de volgende serie blogs ook schrijven omdat ik op één of andere manier de onbedwingbare drang heb om een paar inzichten hier te delen die ik zelf de afgelopen tijd heb opgedaan. Wat de motivatie daar achter is weet ik ook niet precies. Ik heb ook gewoon een dagboek waarin ik daar al over geschreven heb. En ik zie mezelf helemaal niet als een één of andere goeroe (guru?) die het wiel uitgevonden heeft.

En toch dacht ik dat sommige mensen het misschien leuk zou vinden om te lezen. En als dat niet zo is, dan is het in ieder geval leuk voor mezelf om deze inzichten online vast te leggen zodat ik er af en toe doorheen kan scrollen en mezelf kan herinneren aan de dingen die ik de afgelopen tijd heb geleerd, die me geholpen hebben of die me dichter brengen bij al die onmogelijke cliché levensvragen zoals wat is geluk, ben ik gelukkig en wat ik wil ik nog eigenlijk met mijn leven? Vanaf volgende week dus de eerste aflevering van: Inspiratie?!

Veel liefs, Adinde

My diary